Reset your Mind Hypnose en Coaching
The will to improve that is all you need

Tot 15 Juli 10 % korting op alle behandelingen!

Lange body-scan Nederlands 

 

Korte body-scan Nederlands


Meditatie video versterking imuumsysteem Nederlands

 

Meditation video strenghten the imune system


 


Deep sleep meditation EnglishBody-scan long English


   Body-scan short English 


Meditationsvideo Deutsch 

 

Gastenboek

Yara
23-06-20 08:06:50
Zonder enige verwachting onderging ik deze behandelingen. Steeds vaker op een dag besef ik wat voor effect de hypnotherapie heeft gehad op mij. Nathalie is gepassioneerde en professionele hypnotherapeut die je met vrijwel alle vraagstukken en klachten kan helpen. Elke euro waard.
Prashantsingh Thakur
18-05-20 19:46:07
Plz help me.
Ref.:- Instagram Chat

Dear Mam,
Can you help me to come out of my negative mind mostly racing thoughts during night sleep; Unrealistic thoughts, Past guilt and fear of death.

Thanking You in Advanced

Surrendered Soul
Prashantsingh Thakur
'36' Avenue Park, New Bombay India.
Maria den Haan
25-03-20 18:26:30
Lieve Nathalie Hartelijk dank voor de mooie ervaringen die ik kreeg tijdens mijn hypnose sessies. Je hebt je belofte waar gemaakt. Het heeft mijn denken en voelen veranderd.. Ik wou dat ik dit eerder gedaan had. Maar nee, het is goed zo. Lieve groet, Maria
Jessica Overvest
12-11-19 21:11:59
En het werkt ECHT. Ik heb sessie hypno gehad voor beter zelfbeeld en zelfvertrouwen ik zit nu beter in me vel en voel me veel zelfverzekerde .
Durf ook beter voor mezelf op te komen.
Heb ook hyposessies en coaching gehad voor een maagband.
Ik kan nu veel minder eten en ben bewuster gaan eten, vindt nu zelfs fijn om te gaan sporten wat ik voorheen alleen maar smoesjes gebruikte om maar niet te gaan is nu volledig om en ik voel me er super goed bij.

Ook mijn jongste dochter (12) heeft nu hypnose gehad om van het duimen af te komen. Zij was eerst heel sceptisch tegenover hypnose en vond het onzin tot ze bij mij resultaat zag en toch erg nieuwsgierig werd . Nu een week na haar eerste hypnose sessie kan ik trots zeggen dat ze al de hele week niet meer heeft geduimd.
Ik vindt een echte aanrader.
Mvg. Jessica
Monique Zwaan
05-11-19 16:32:39
Dit is echt super..
Ik ben onder behandeling en begeleiding voor afvallen dus ik doe de sessie hypnose virtuele maag ring en het is super heb geen honger en eet kleine beetjes ben nog niet heel lang bezig maar je valt af en voelt je lekker.
Ik vond het spannend maar het is super.
Ook de begeleiding van de Natalie is goed en heel positief
Monique


 Vanaf 12 Mei zal ook Reset your Mind Hypnose en Coaching haar deuren weer openen. Uiteraard wel met gepaste maatregelen ivm. het Coronavirus zal ik geen handenschudden en zal er een gepaste afstand gehouden worden. Uiteraard vraag ik van U dat wanneer u klachten heeft of u in aanraking bent geweest met het Corona virus uw afspraak te verzetten.  Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking. Mvg, Natalie Bilodeau

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak!

Contact me for more information!

Kontaktieren Sie mich fuer mehr Info.


Laat een bericht achter. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

E-mailen
Bellen
Map
Info