Reset your Mind Hypnose en Coaching
The will to improve that is all you need

Hypnotische regressie


Hypnotische regressie is een effectieve, veilige en heilzame methode om trauma´s, angsten en fobieën te bestrijden.  Doorgaans komen angsten, slechte gewoontes en fobieën voort uit eerder beleefde ervaringen die in sommige gevallen traumatisch geweest kunnen zijn. 

Door samen in 1 of meerdere hypnotische sessies op een veilige manier terug te keren naar die momenten in je leven waar die slechte gewoontes, angsten of trauma´s zijn ontstaan kunnen we jou samen met jou onderbewustzijn als het ware die ervaring en gewaarwording ontkrachten en herprogrammeren en daarmee jou bevrijden van deze slechte emoties, gedachten, angsten en gewoontes. 

Met deze therapie ontmantel je de ware bron van jou gewoontes en gedachtes. Het is een prachtige manier om eindelijk achter de ware reden te komen van jou probleem en of emotie en een permanente positieve verandering aan te brengen.

In vele gevallen komen er tijdens een hypnotische regressietherapie herinneringen en emoties tevoorschijn waar van je niet wist dat je ze had en dat deze de oorzaak van jou probleem zijn. Het is niets waar je bang voor hoeft te zijn, want ook in regressie ben je ten alle tijde baas over je eigen lichaam en geest. E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn