Reset your Mind Hypnose en Coaching
The will to improve that is all you need

Life en Strategische interventie Coaching (neurolinguïstisch programmeren) 

Zit jij vast in je baan of in jou persoonlijke leven? 

Ga je met een somber gezicht naar het werk? 

Word jij geconfronteerd met conflictsituaties op je werk of thuis waar je geen raad mee weet?  

Voel jij je niet gewaardeerd op je werk of binnen jou persoonlijke omgeving?  

Heb jij moeite met keuzes maken?

Laat mij jou helpen om weer plezier en passie in jou leven te krijgen!

In het coachen van mensen alsook bedrijven gebruik ik NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) technieken. Deze  zijn gebaseerd hetgeen ik geleerd heb in mijn opleiding als NLP coach en de opleiding die ik momenteel volg bij Tony Robbins en Cloe Madanes. Een pragmatische aanpak waarin naar de basis van de gelimiteerde overtuigingen wordt gegaan. Een effectieve aanpak van zelfreflectie en het creëren van de juiste mindset. Acceptatie van wat is. 

 

Hier zijn enkele ideeën en patronen die aan bod komen in mijn coaching trajecten.

 

Beslissingen

Wat zijn onze belangrijkste beslissingen?

Waarop kan ik mij focussen?

Wat betekenen dingen voor mij?

Wat moet ik doen om de gewenste resultaten te bereiken?

Waar zijn onze beslissingen op gebasseerd?

Wat zijn mijn basis kernovertuigingen en regels?

Wat zijn mijn waarden?

Wat zijn mijn referenties?

Wat zijn de gebruikelijke vragen die we onszelf stellen?

Onze emotionele toestanden die onze acties versterken of stoppen.

Wat zijn mijn overtuigingen?

Overtuigingen zijn onze manier om de werkelijkheid te veralgemenen. Ze creëren een gevoel van zekerheid en we vragen ons dat zelden af. Ze zijn meestal gebaseerd op grote aantallen emotioneel geladen ervaringen.

 

Bedenk ook dat een "overtuiging" een nominalisatie is - het proces van iets geloven dat verandert in een vaststaand iets dat we een overtuiging noemen. Het veranderingsproces die we creëren omvat het associëren van pijn met overtuigingen en plezier met nieuwe overtuigingen, en maakt deel uit van de technieken van neuro-associatieve conditionering.

Motivatie

Studies hebben aangetoond dat behaviorisme (gebruik van positieve en negatieve bekrachtigingen) slechts een beperkte tijd werkt. Neuro associatieve conditionering maakt gebruik van een variabel schema van versterking en concepten zodat je een blijvend inzicht creëert.

   

Vragen

Het gebruik van kwaliteitsvragen is een krachtig aspect van de Tony Robbins-Cloe Madanes training. Verschillende vragen kunnen twijfel veroorzaken, de focus veranderen en veranderen wat we verwijderen. Een andere vraag kan ook veranderen welke bronnen we opmerken. Bijvoorbeeld "waarom overkomt mij dit altijd?, Waarom ik?" Verschilt heel erg van "wat kan ik doen om dit te veranderen?"Gun jezelf een kwalitatief beter leven! Je bent het waard!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn