Reset your Mind Hypnose en Coaching
The will to improve that is all you need


De Virtuele Maagband een snelle en veilige oplossing!!

De virtuele maagband is een snelle en veilige methode om snel en blijvend gewicht te verliezen.

Vecht jij al langere tijd met overgewicht of heb jij (morbide) obesitas?

Vecht jij met slechte eetgewoontes waar jij maar niet van af komt? 

Heb jij al vele diëten geprobeerd en lukt het jou maar niet om af te vallen? 

Heb jij een verstoorde relatie met eten? 

Leef jij om te eten?

Dan is dit jouw kans om je leven op een gemakkelijke en veilige manier drastisch om te keren.

Ik zelf ben inmiddels al meer dan 35 kg kwijt d.m.v. een virtuele maagband en het heeft mijn leven op een fantastische manier veranderd. Al in 3 tot 5 sessies zul je een blijvend resultaat hebben en dat gewicht dat jou al zo lang in de weg zit voorgoed kwijt raken. 

Een virtuele maagband wordt steeds meer en meer gebruikt omdat de resultaten die hiermee geboekt worden er niet om liegen.  Jaren lang heb ik gedacht dat mijn schildklierziekte (Hashimoto) de schuld was van mijn overgewicht. Door hypnotherapie ben ik erachter gekomen dat dit niet het geval was. Natuurlijk heeft het feit dat ik deze ziekte heb geen hulp geboden, maar ik besef nu dat ik door gebeurtenissen eerder in mijn leven ben gaan overeten. 

Al bij de eerste sessie veranderde mijn eetpatroon, en de daaropvolgende sessies hebben ervoor gezorgd dat mijn relatie tot eten drastisch veranderde en dat ik de oorzaak van mijn eetprobleem kon opsporen en oplossen. 

Het verschil tussen deze sessies en alle methoden die ik voorheen heb geprobeerd is dat ik al vanaf het moment dat ik uit de eerste hypnose kwam wist dat mijn leven een positieve draai had genomen en was mijn vertrouwen in mijn succes om af te vallen en een gezond en fit leven te leiden als nooit tevoren. 

Al die jaren heb ik alle kleding altijd bewaard (want stel je voor dat ik weer aankom in gewicht) Nu ben ik van maat 52 op maat 40 en geef alles weg wat mij te groot is omdat ik weet dat ik nooit meer aan zal komen en nog steeds gewicht verlies tot ik mijn streefgewicht heb bereikt. Een fijn gevoel kan ik je zeggen!

 

Sinds mijn virtuele maagband is mijn leven totaal veranderd en dit is eén van de redenen dat ik mij verdiept heb in deze therapie en de opleiding hypnotherapie, regressie therapie en virtuele maagband hypnotherapie heb gevolgd. 

Het heeft mijn leven in alle opzichten verbeterd en om dit te mogen delen en mensen, te mogen helpen vanuit mijn eigen ervaring is voor mij een geschenk die ik met alle liefde en gedrevenheid wil verder geven!

Ik heb inmiddels al mooie resultaten mogen behalen met deze behandeling waar ik mijn cliënten heel gelukkig mee heb kunnen maken. Hoe mooi is dat? En wie kan beter zichzelf inleven in deze methode als iemand die het zelf heeft ondergaan en dagelijks ervaart hoe mooi een slanker, fitter en gezonder leven is.


Laat jouw gewicht niet langer jou leven beheersen! Neem het heft in eigen handen!!

Sta jezelf toe een gezonder, slanker en fitter leven te leiden zonder enige moeite en met veel plezier en motivatie!
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn