Reset your Mind Hypnose en Coaching
The will to improve that is all you need


 


Therapieën

Reset your Mind Hypnose en Coaching geeft hypnotherapie, life coaching en strategische interventie coaching in Schagen.  De focus bij hypnotherapie ligt op het werken met je onderbewustzijn. Ook coach ik mensen met de technieken die ik geleerd heb in de opleiding tot strategisch interventie coach bij Tony Robbins en Cloe Madanes. De NLP technieken die hier gebruikt worden zijn spectaculair en zeer effectief. Het gaat hier niet om een tijdelijke oplossing maar het biedt jou hulp om oplossingen te vinden die de kern van het probleem aanpakken en hierdoor een permanente verandering te realiseren.  Wil jij meer informatie? Neem dan contact met mij op via mijn contactpagina, e-mail of telefoon.

LIFE COACHING

In het coachen van mensen alsook bedrijven gebruik ik NLP (Neuro Linguistisch Programeren) technieken. Deze  zijn gebasseerd hetgeen ik geleerd heb in mijn opleiding als NLP coach en de opleiding die ik momenteel volg bij Tony Robbins en Cloe Madanes. Een pragmatische aanpak waarin naar de basis van de gelimiteerde overtuigingen wordt gegaan. Een effectieve aanpak van zelfreflectie en het creeren van de juiste mindset. Acceptatie van wat is. 

 

Hypnose om af te vallen

Kamp jij al langer met overgewicht? Ben je altijd bezig met diëten? Heb je eetbuien? Wil je eindelijk weer lekker in je vel zitten? Dan is de Virtuele Maagband of gewoon afvallen onder hypnose wellicht wat voor jou. In beide gevallen is het doel jouw streefgewicht te bereiken op een gezonde, veilige en verantwoorde manier en deze ook te behouden. In 3 tot 5 sessies zul je zien dat ook JIJ dit kunt. Verder leer je zelfhypnose die je in je dagelijks leven kunt gebruiken en werken we aan het loslaten van die emoties/gedachten die jou er toe brengen om in gewicht aan te komen.  

Hypnose om meer zelfvertrouwen te krijgen

Hoe zit het met jou zelfbeeld? Heb jij een laag zelfvertrouwen? Misschien heb jij wel dingen meegemaakt in jou jeugd die er toe geleid hebben dat jou zelfbeeld en zelfvertrouwen niet zijn zoals je zou willen. Wil jij eindelijk weer trots kunnen zijn op wie jij bent? Eindelijk weer zelfvertrouwen hebben? Dan is hypnose wellicht de juiste oplossing voor jou! Door samen met jou onderbewuste op een veilige manier terug te gaan naar waar het probleem is begonnen, kunnen wij het probleem bij de kern aanpakken en er voor zorgen dat jij voortaan goed in je vel zit, trots op jezelf kunt zijn en jezelf op een positieve manier kunt zien. Neem voor meer informatie contact met mij op via het contactformulier, e-mail of telefonisch. 

 

Hypnose tegen Angsten en Fobieën 

Heb jij last van angsten en/of fobieën? Wil jij niet meer bang zijn voor datgene dat jou nu bang maakt? Wil jij zonder angst in een vliegtuig of lift durven stappen? Wil jij niet meer belemmert en beheerst worden in het dagelijkse leven? Binnen 1-2 sessies kan ik jou van je angst afhelpen en jou bevrijden van die belemmering die jou leven al zo lang negatief beheerst. Wil je meer informatie ontvangen neem dan contact met mij op via het contactformulier, e-mail of telefonisch.


Hypnose tegen Stress of bij stressvermindering

Stress is iets waar wij allemaal gedurende ons leven mee te maken krijgen. Hoe je ermee omgaat is voor een ieder anders. Ervaar jij dat stress jou belemmert op je werk of in je dagelijks leven en beperkt het jou in je doen en laten? Misschien heb jij al wel lichamelijke klachten zoals nekpijn, hoofdpijn of andere stress gerelateerde klachten of zit je in een burn-out. Neem het heft in eigen hand en recharge. Al met 1-2 sessies kunnen we er voor zorgen dat jou batterij weer volledig is opgeladen jij alles weer in perspectief ziet en je leven er een stuk aangenamer gaat uitzien. Stress verminderen heelt je en brengt je lichaam hiermee ook weer in balans.


Hypnose bij het verwerken van Trauma´s

Ben jij het slachtoffer van trauma? Kun jij dit maar geen plekje geven en heb jij moeite dit trauma te verwerken? Ervaar jij hiervan nog altijd de consequenties zoals lichamelijke of psychische klachten? Laat mij samen met jou onderbewustzijn jou problemen oplossen zodat jij je weer vrij voelt en alles uit het leven kan halen wat er inzit. In 2 sessies kun jij je trauma´s verwerken en je weer richten op een mooie toekomst.


Hypnose toepassen tegen pijn of slapeloosheid

Heb jij last van pijn of slapeloosheid? Beperkt deze pijn of slapeloosheid jou in je dagelijkse leven? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met 1-2 sessies kan ik jou leren jouw pijn te verlichten, en jou te leren door middel van zelfhypnose dit ten alle tijde toe te passen. Ook bij slapeloosheid of onrustgevoelens is dit een uitstekende methode om een goede nachtrust te hebben. 

Hypno-coaching NLP

Zit jij er even doorheen door de situatie thuis of op het werk dan kan hypno-coaching wellicht de oplossing bieden. Hierbij help ik jou om de dingen weer in perspectief te zien zodat je goede keuzes kunt maken en jij sterker en weer gemotiveerd door het leven kunt gaan.


Ontspanningstherapie

Heerlijk even lekker ontspannen! Wie wil dat niet? In deze sessie zul je naar een ontspanningslevel gaan die je nog niet eerder hebt beleeft. Ik werk hier met hypnose om jou onderbewustzijn ook in het dagelijks leven te leren deze ontspanning toe te passen. Je zult merken dat je meer in balans bent en dat je beter slaapt. 


Al mijn sessies zullen worden begeleid door audiosessies die je mee naar huis krijgt om jou te helpen jouw onderbewustzijn te blijven trainen. Deze audiosessies zijn op de therapiesessies gemaakt en zullen jou per whatsapp of mail worden toegezonden. Verder zal ik tips en trics meesturen die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.

 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn